DKN Media Web Agency

Κατασκευή Ιστοσελίδας WordPress

Δημιουργήστε μία ιστοσελίδα για να χτίσετε εμπιστοσύνη, προσεγγίστε ένα ευρύτερο κοινό και να αυξήσετε τις πωλήσεις σας

Κόστος Κατασεκυής Ιστοσελίδας

Γιατί η επιχείρησή μου χρειάζεται website;

Η ιστοσελόδα σας είναι η διαδικτυακή σας βιτρίνα, που εμφανίζει τη δουλειά, το επιχειρηματικό σας όραμα και τα στοιχεία επικοινωνίας. Χωρίς αυτό, η εμπιστοσύνης και η λήψη αποφάσεων συνεργασίας γίνονται προκλήσεις.

  • Εικονική βιτρίνα: Μία ιστοσελίδα λειτουργεί ως διαδικτυακή παρουσία 24/7, επιτρέποντας στις επιχειρήσεις να προβάλλουν προϊόντα και υπηρεσίες ανά πάσα στιγμή.
  • Global Reach: Παρέχει την ευκαιρία να προσεγγίσετε ένα παγκόσμιο κοινό, διευρύνοντας την εμβέλεια της αγοράς πέρα από γεωγραφικούς περιορισμούς.
  • Ενίσχυση αξιοπιστίας: Ένας επαγγελματικά σχεδιασμένος ιστότοπος ενισχύει την αξιοπιστία, χτίζοντας εμπιστοσύνη μεταξύ των πιθανών πελατών.
  • Συμμετοχή Πελάτη: Λειτουργεί ως κεντρικός κόμβος για αλληλεπιδράσεις, έρευνες και σχόλια πελατών, ενισχύοντας τη δέσμευση.
  • Εργαλείο μάρκετινγκ: Μια ιστοσελίδα είναι ένα ισχυρό εργαλείο μάρκετινγκ, που βελτιώνει την προβολή μέσω των μηχανών αναζήτησης και επιτρέπει τις διαδικτυακές προωθήσεις.
  • Προσβασιμότητα 24/7: Προσφέροντας συνεχή προσβασιμότητα, η ιστοσελίδα διασφαλίζει ότι οι πληροφορίες είναι διαθέσιμες στους πελάτες όποτε τις χρειάζονται.
Image showcasing our Responsive Web Design
Σημασία στη λεπτομέρεια

Σχεδιασμός ιστοσελίδων προσαρμοζόμενος σε συσκευές

Σε έναν κόσμο όπου οι πρώτες εντυπώσεις έχουν σημασία, η ιστοσελίδα σας θα λάμπει σε κάθε οθόνη – είτε είναι επιτραπέζιος υπολογιστής, tablet ή smartphone. Κανένας δυνητικός πελάτης δεν θα μείνει πίσω λόγω ενός κακώς βελτιστοποιημένης ιστοσελίδας.

Γράφοντας την ιστορία σας

Storytelling & Copywriting

Οι ειδικοί copywriters μας ειδικεύονται στη δημιουργία ιστοσελίδων κατά παραγγελία που αντικατοπτρίζουν την ουσία της επωνυμίας σας. Η ιστορία, οι αξίες και οι μοναδικές σας προτάσεις πώλησης θα υφανθούν άψογα σε μια οπτικά εντυπωσιακή ψηφιακή ταπισερί.

image showcasing our expertise in copywriting
Image showcasing our expertise in User Experience design and in creating simple navigations that work and simplify users life
Απλό και Εύκολο

Πλοήγηση στα Θυελλώδη Νερά:

Πείτε αντίο στην απογοήτευση των χαμένων πελατών και στη σύγχυση των πελατών. Τα διαισθητικά μας σχέδια πλοήγησης εξασφαλίζουν μια απρόσκοπτη εμπειρία χρήστη, καθοδηγώντας τους επισκέπτες σας αβίαστα στην καρδιά των προσφορών σας.

Rank #1 in search engines

SEO Optimized

Αποκτήστε μια ιστοσελίδας βελτιστοποιημένη για τις μηχανές αναζήτησης για να αυξήσετε την επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα σας από την πρώτη ημέρα της λήψης του ιστότοπού σας. Μην ανησυχείτε πια για το πότε θα έρθει ο επόμενος πελάτης σας ή πώς θα τον αποκτήσετε.

Image of web development code to showcase expertise
Image of web development code to showcase expertise
Run winning ads instantly

Digital Marketing Ready

Κάθε ιστοσελίδα, όσο καλά συντηρημένη και όμορφα σχεδιασμένος, αργά ή γρήγορα θα απαιτήσει ενέργειες ψηφιακού μάρκετινγκ για να προωθηθούν σωστά. Αναλαμβάνουμε την Κατασκευή της Ιστοσελίδας σας, για να καλωσορίσουμε όλες τις ενέργειες μάρκετινγκ που θα χρειαστεί να πραγματοποιηθούν.

Η ομάδα με την οποία θα λατρέψετε να συνεργαστείτε

Αφήστε μας να σας βοηθήσουμε να αναπτύξετε την επιχείρησή σας με την τεχνογνωσία μας στο ψηφιακό μάρκετινγκ

Κατασκευή Ιστοσελίδας

– Calculator –


Προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη υπηρεσία DFY (Done For You)

Διαδικασία Βήμα Βήμα

1.

30 Λεπτά Δωρεάν Συμβουλευτική

2.

Ανάλυση & Έρευνα Ανταγωνιστών

3.

Σχεδιάζουμε και αναπτύσσουμε την ιστοσελίδα σας για εσάς

4.

Γράφουμε το κείμενο που μετατρέπει τους επισκέπτες σε πιστούς πελάτες

5.

Βελτιστοποιούμε το SEO για την ιστοσελίδα σας για να βλέπετε άμεσα αποτελέσματα

FAQ

Πώς λειτουργούν οι υπηρεσίες σχεδιασμού ιστοσελίδων σας;

Οι υπηρεσίες σχεδιασμού ιστοσελίδων μας προσφέρουν μια βελτιωμένη, απροβλημάτιστη εμπειρία.

Αναλύουμε την αγορά σας και συγκεντρώνουμε σημαντικές λέξεις-κλειδιά, καθώς και σχεδιάζουμε τις καλύτερες στρατηγικές μάρκετινγκ για εσάς.

Στη συνέχεια σχεδιάζουμε και γράφουμε κείμενο προσαρμοσμένα στις ανάγκες της αγοράς σας για να διασφαλίσουμε υψηλές μετατροπές από τους επισκέπτες σας σε πελάτες που πληρώνουν

Στη συνέχεια, βουτάμε στην ανάπτυξη της ιστοσελίδα σας διασφαλίζοντας μια γρήγορη ιστοσελίδα για την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Βελτιστοποιώντας επίσης το SEO του ιστότοπού σας, ώστε να μπορείτε να έχετε άμεσα αποτελέσματα.

Αφού γίνουν όλα, μπορούμε να συζητήσουμε άλλες στρατηγικές μάρκετινγκ για να εκτοξεύσουμε την επιχείρησή σας στα ύψη.

Πόσο κοστίζουν οι υπηρεσίες σχεδιασμού ιστοσελίδων;

Το πόσο κοστίζουν οι υπηρεσίες σχεδιασμού ιστόσελίδας εξαρτάται από το μέγεθος, το σχεδιασμό και τις ανάγκες ανάπτυξης της ιστοσελίδα σας. Συνήθως, τα έργα σχεδιασμού ιστοσελίδων θα κοστίζουν 500 έως 10.000 €. Ωστόσο, για την πιο ακριβή τιμολόγηση, ζητήστε μια προσαρμοσμένη προσφορά για την ιστοσελίδα σας σας.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0